søndag 2. september 2007

37 uker!!!

Fra 37 uker og 0 dager til 37 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 2950 g
CRL: 33 cm
Full lengde: 46 cm

OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 35 uker gammelt. Nå gjøres bare finpussen mens fosteret fortsetter å legge på seg, og fosteret er snart klart til å bli født. Barnet vil ikke regnes som prematurt (for tidlig) om det fødes etter inngangen av denne uken. De siste ukene vokser fosteret saktere, men gutter vokser vanligvis fortere enn jenter.

Laget av vernix er i ferd med å forsvinne, men noe vil sannsynligvis være til stede og kan faktisk hjelpe under fødselen. Det oljete kremlaget kan gjøre det enklere for fosteret å passere gjennom fødselskanalen.

Enda er en ny uke overstått, og nå er det bare 23 dager igjen til termindato.
I morgen blir det omvisning på fødestuen på sykehuset, så da skal vi få litt generell info om både smertelindring og fødselsstilnger/hjelepmidler..så det skal bli interessant:)
Lillegutt er fremdeles aktiv som bare det, og nå begynner plassen å minske, så er ikke alltid like behagelig å kjenne alle disse sparkene..;)

Var hos jordmor på torsdag og da var alt som det skulle, både blodtrykk, symfyse og hjerteslag:)

1 kommentar:

  1. Vi er veldig spente no, her på Bryggja. Vi venta med lengsel etter å få sjå kven som kjem til verden som nytt familiemedlem. Spennande, Susanne :)

    SvarSlett