søndag 17. mai 2009

17.mai!!! Hipp, hipp HURRA:)

Kanskje Emma visste at det skulle skje noe kjekt idag, fordi hun våkna kl.06.15!*gjeeeesp*
Prøvde å drøye det litt, tok henne inn til meg, men klarte bare å ligge til 06.45..Så da var det opp og kle på seg og spise frokost:)
Emma har jo fått seg nye flagg, så da stod hun midt i stuen her og veivde så godt hun kunne:)


Britt Halldis skulle komme og hente oss kl.10.15, for vi tenkte vi skulle til byen og få med oss toget som skulle gå kl.11.
Etterhvert ble Emma litt utålmodig og gikk og satte seg i bilsete..for NÅ var det på tide Britt Halldis kom altså!:)


I byen var det MASSE kjekt å se!Emma visste ikke helt hvilken retning hun skulle se i..hehe..Men å veive med flagg var kjekt!


Kommer ikke utenom at en må spise pølse på 17.mai...så vi kjøpte hver våres pølse og satte oss på en stein og spiste:)
Emma likte heller pølsen, og ikke brødet...så det sparte vi på, og gikk og matet fuglene:)
Stooor stas...og MANGE gale måker...men Emma flirte og lo, og synes det var sååå artig..
På veien så traff vi også en gatemusikant som satt og spilte trekkspill..så Emma stoppet opp og lurte fælt på hva han holdt på med..Så når han begynte å spille begynte Emma med en gang å danse..vrikket på rumpa og gikk rundt i ring:)
hehe...så var hun flink å gav han litt peng;)


Vi trodde jo at toget gikk kl.11...og vi kom til byn kl.11.10, så vi trodde vi hadde gått glipp av det..så vi gikk som sagt og trasket litt i byen..Så plutselig kl.12 kom det så mange folk!Så toget hadde ikke gått alikevel!!juhuu...
Så da hengte vi oss på...Emma var da ganske så trøtt (siden hun da hadde stått opp kl.6.15), så da låg vi ned vognen så hun skulle få sove..og tok ikke mange minuttene før hun var i drømmeland:)
Toget gikk fra Domkirken og opp gjennom Gamle Byen, og ned igjen til Bjergstedparken..der stod vi en ganske god stund og fikk med oss litt av de flerkulturelle innslagene..men til slutt synes vi at dette var ganske så langdrygt, så kl.13.30 gikk vi...
Stod på en plakat at det varte til 15.30, så om vi skulle få med oss alt, som vi hadde tenkt, måtte vi stått der en goood stund..


Etter tog gåingen fant vi ut at vi var litt sultne, så da gikk vi på café:) Jeg hadde laget nistepakke til Emma idag tidlig bestående av betasuppe med MASSE pølser i (dét liker hun), druer, kjeks og fruktmosé..og en kopp med saft:)
Falt veldig i smak..jeg og Britt Halldis spiste god ostekake og cola..måtte ikke spise oss mette, skulle jo tross alt snart spise rømmegraut!nam nam...


Så kl.14.45 møtte vi Asbjørn, så da tok han med seg Emma videre, mens jeg og Britt Halldis reiste hjem til henne for å spise rømmegraut..Så hentet vi Emma igjen kl.17.45 og kjørte hjemover..Emma hadde ihvertfall fått en del inntrykk i løpet av dagen, for på bilturen på vei hjem gikk munnen i ett sett, hadde tydeligvis mye å fortelle..hehe..
Så når vi kom hjem låg hun seg på sofaen med datamaskinen sin og slappet av..godt å koble litt av før leggetid:)


Sååå..dette var VÅR 17.mai!:)
Storkoste oss kjempemasse selv om det var litt kjølig vær og mye vind..men men...Emma sovna på flekken, så tydeligvis kjempetrøtt;)hehe..og det er jeg også, for nå har jeg slengt meg på sofaen med en bolle med jordbær og fløte og skal se film!:)
Herlig...så HIPP, HIPP HURRA, folkens:)
Gratulerer med dagen:)

Klem

4 kommentarer:

  1. Så kjekt å få med seg en del av 17 mai feiringen deres, nesten som jeg har vært der med dere....glad i deg snuppa mi, du er så flink...kyss gullet fra mormor..savenr dere

    SvarSlett
  2. masse fine bilder :) søt pike i bunad! var vindfullt her og,så maten måtte vi spise inne istedet for ute, men men :)
    klem fra Tante :)

    SvarSlett
  3. så flink du e Susanne! kjempe masse fine bilde du har lagt ut av d lille sjarmtrollet :):)

    Klem fra Britt Halldis

    SvarSlett
  4. Flotte bilder og koslige kommentarer, kan ikke unngå kjenne meg igjen i mye av hendelsene og reaksjonene hennes hehe:))

    klem fra Nina og Emmelin

    SvarSlett