søndag 14. juni 2009

Søndagstur til Soma gård:)


Denne helgen har bare vært nydelig:) Flott vær og flott selskap..

Igår (lørdag) våknet hun selvsagt tidlig, kl.halv 7..så gikk bare hjemme og ryddet, lekte og sov litt før vi gikk bort til Asbjørn i 13-tiden..Der var vi og spiste middag, lekte og bare nøt solen til ca kl.16..da kom Britt Halldis og hentet oss, og så tok vi oss en liten tur til byen...der gikk vi og sulla og småshoppet litt til kl.18...så reiste vi hjem til henne og spiste god mat:)Emma fikk makaroni, kjøttdeig og ketchup ( som hun slukte i seg), mens oss andre spiste wraps..nam nam...ble der en liten stund, til kl.21..og Emma sovna som en stein med en gang jeg låg henne på puten! Tror hun var litt trøtt;) Men uansett så fant vi ut at vi ville besøke Soma gård i dag...siden det var søndag og alltingen;)

 Så er dét vi har gjort på idag, besøkt bondegård..Britt Halldis kom og hentet oss litt over kl.10 idag, og så bar det av sted!

På gården var det både kuer, geiter, sauer, griser, hester, marsvin, påfugler, kalkun mm!Mange kjekke dyr å se på..De største synes Emma var litt skumle, så vi holdt oss mest med de små dyrene:)

Og såg den største grisen ever, ihvertfall som jeg har sett...hehe.. facinerende;)

Her ser vi litt på hønene, men best å stå litt på avstand..Og helst holde mammaen i hånden;)

Var store sandkasser rundt omkring også, og det var jo sååå kjekt å kunne få grave litt!

Så var det på tide med et lite pust i bakken og innta litt god mat.Vi hadde med oss engangsgrill, pølser, hamburgere, salat og god drikke og rigget oss til i en av de mange "husene" de hadde laget til på gården.Emma kastet vekk brødet og spiste kun pølsen, vet hva hun vil ha gitt..Så her satt vi en liten time, og etter det fikk Emma luren sin..Litt sent da men, så hun sovnet omtrent på flekken når jeg la ryggen på vognen ned.

Så mens Emma sov (i ca 1 1/2 time), så låg jeg og Britt Halldis på plenen og bare slappet av og NØT solen...aaaah...deilig:)

Her er et halvhjertet forsøk på å lime noen bilder sammen i photoshop, så dere skal få litt følelsen av hvor stort der var....litt fargeforskjeller og slik, men er det så nøye da?;)

Men når Emma hadde våknet igjen fra luren sin, så var det å gå inn i fjøset og se på marsvin, små killinger, griser og kyr..siste stopp før hjemreisen..

Og må jo si hei til disse små dyrene i bur..



Da var dagen slutt...og vi kom hjem ca.kl 17.30, 
så har vært en laaang dag med masse frisk luft!
En herlig dag med andre ord..og både Emma, 
jeg og Britt Halldis har storkost oss..
Vel hjemme så fikk Emma en skive med Nøtte på, 
og youghurt med litt snacks oppi..kjempe godt:) 

Og her er Emma:

 lur        lurere    lurest

Og så er lite danseshow før leggetid:)



4 kommentarer:

  1. nydelige bilder da:) så ut som en artig og spennnede gård å besøke, får vi og gjøre neste gang :) Herlig dansevideo, bra trim de armbevegelsene ;)
    Savner dere! klem!

    SvarSlett
  2. lille gulljenta mi, ser ut som dere har hatt en deilig dag, nå er det snart ferie, da kommer mormor på besøk

    SvarSlett
  3. Så fine bilder du har lagt ut! Fint å sjå at dekk koser dere og at man kan finne på fine ting i solskinnet:) Gleder meg tel jeg får sjå dere igjen begge to, kanskje ikke før bryllupet til Tommy, men det blir ihvertfall koselig! Klem fra Vibeke

    SvarSlett
  4. ååå, nå savner jeg jentene mine altså...så kjekt å høre hovrdan Emma prater i vei i telefonen...venter bare på at hun snart sier mormor snart:-)

    SvarSlett